orgelspel ad huetink tijdens passie pasen samenzangavond

Er zullen o.a. werken worden gespeeld van Pachelbel, Bach, Zwart, Asma, Westenbrugge, etc. met aansluitend samenzang. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de projecten die al gesteund worden. Deze zangavond valt buiten de bekende concertserie Royal Music All In.

Ad Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les gehad te hebben van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn, Corn. Weyers.
Deze leidde hem op voor het organistenexamen theorie en praktijk, maar ziekte verhinderde hem dit examen af te leggen. Begin jaren ’70 heeft hij de lessen weer opgepakt en wel bij Willem Hendrik Zwart op het orgel van de Bovenkerk in Kampen. Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

Je dient voor deze avond wel te reserveren. Je kunt reserveren via 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt €10 inclusief koffie, een drankje en een hapje, kinderen tot 13 jaar gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.