open cafe met ondernemer marco aarnink

De 30-jarige Aarnink bouwde van een afstudeeropdracht op en zolderkamer Drukwerkdeal.nl uit tot een hypermodern internetbedrijf. De online drukkerij wordt binnen enkele jaren marktleider in Nederland. Met ruim 200 medewerkers is het miljoenenbedrijf in 2014 overgedragen aan het Amerikaanse Vista Print. In dat jaar won Aarnink de prestigieuze LOEY-award voor beste online-ondernemer. Wat is zijn verhaal en wat is zijn visie op (online-)ondernemen?

Deze ongedwongen avond, gehouden in het café, begint om 20.00 uur. Na afloop is er ruimte om met elkaar gezellig na te borrelen. Iedereen is welkom, de entree is gratis en de koffie wordt aangeboden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.