ontdek verborgen talenten met ervaren kunstschilders

Vanaf nu kun je elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 schilderen, of leren schilderen, in het Centraal Hart van woonzorglocatie De Hartkamp aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte. Onder begeleiding van twee ervaren kunstschilders kun je jouw talenten ontdekken en ontwikkelen.

In een ontspannen sfeer, onder het genot van koffie of thee, kun je met het verfpalet aan de slag. Door twee vrijwilligers van ’t Schildershart’ word je wegwijs gemaakt in de omgang met materiaal, techniek, kleur en compositie. Je wordt individueel begeleid om tot een eigen invulling te komen. Ervaring of bijzondere aanleg is niet nodig. Het maken van een persoonlijk en boeiend werkstuk is voor iedereen bereikbaar.

Voor opgave of meer informatie kun je een email sturen naar VrijwilligersCentraalHart@carinova.nl. Deelnemers kunnen tweemaal op proef deelnemen, daarna kun je een strippenkaart kopen om tien keer deel te nemen. De strippenkaart kost 15 euro. Deze kosten zijn inclusief het materiaal, koffie en thee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.