onnodige nederlaag voor wesepe

Wesepe trainer Bert van Losser: ‘Ik vind het een onnodige nederlaag. De omstandigheden waren lastig, maar daar hadden beide ploegen last van. Wesepe heeft de beste kansen gehad in de wedstrijd. We misten zelfs een strafschop’. Het mocht niet lukken voor de ploeg van trainer Van Losser. Al in de 7e minuut weet de ploeg uit Deventer met Jeroen Kok als doelpuntmaker de 0-1 binnen te schieten. Alle kansen aan Wesepe kant wilden niet het doel treffen terwijl aan de kant van de Deventenaren de eerste kans na rust de 0-2 betekende. Danny Brand weet in de 54e minuut te scoren.

Bert van Losser baalt vooral van het feit dat de bonus punten die ze tegen Victoria Boys hadden behaald door deze nederlaag te niet zijn gedaan. Hij verwijt zijn relatief jonge ploeg overigens helemaal niks. ‘Het is een kwestie van vallen en op staan,’ aldus de oefenmeester van Wesepe, ‘ze hebben hard gestreden en gevochten tot de laatste minuut’.

De ploeg uit Wesepe staat momenteel op de zesde plek en daar horen wij op dit moment ook te staan volgens Van Losser. Hij hoopt de komende wedstrijden de aansluiting met de plekken vijf en vier te behouden en waar kan weer punten te pakken.

De ploeg uit Deventer staat momenteel op de achtste plek en kruipt langzaam richting de hogere plaatsen op de ranglijst. De ranglijst ziet er als volgt uit:

1 Victoria Boys 15 gespeeld – 35 punten
2 Wissel 13 gespeeld – 32 punten
3 Twello SV 12 gespeeld – 27 punten
4 Terwolde 13 gespeeld – 24 punten
5 Orderbos 12 gespeeld – 19 punten
6 Wesepe 14 gespeeld – 19 punten
7 Epse Gorssel Combinatie 13 gespeeld – 17 punten
8 Deventer SP 14 gespeeld – 16 punten
9 VVOG 14 gespeeld – 14 punten
10 V en L 12 gespeeld – 13 punten
11 Cupa/Wilp SSA 13 gespeeld – 13 punten
12 Go Ahead Deventer 15 gespeeld – 12 punten
13 Emst 12 gespeeld – 4 punten

Volgende week zondag speelt Wesepe uit tegen v.v. Wissel de nummer twee van de ranglijst. Wesepe zal dit maal de underdog zijn. Een rol die Van Losser en zijn team wel bevalt, zo geeft hij zelf aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.