nieuwe toyota rav4 en vierde generatie prius in showroom morrenhof

Autobedrijf Morrenhof is al 50 jaar een begrip in Salland. “Wij zijn een familiebedrijf dat gevestigd is aan de Klipperweg in Raalte. Wij zijn al meer dan veertig jaar Toyota dealer en daardoor één van de eerste Toyota dealers in Nederland. Ons bedrijf onderscheidt zich door de hoge klanttevredenheid. Wij stellen namelijk onze klanten centraal en zoeken de mens achter de klant. Wij proberen voor elke klant een passende oplossing te vinden. Dit doen wij samen met een positief team dat bestaat uit betrokken medewerkers die hun vak uitstekend beheersen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.