nieuw heeten verliest wedstrijd in de eerste tien minuten

‘De eerste tien minuten zijn eigenlijk de slechtste tien minuten sinds dat ik trainer ben van deze ploeg’, aldus Nieuw Heeten trainer Harold Sneller. Na ongeveer 10 minuten spelen stond de ploeg uit Nieuw Heeten al achter met 0-2. Onoplettendheid en een verkeerde inspeelpass zorgen ervoor dat de spitsen van Zenderen 100% kunnen profiteren. Na een kwartier weet de ploeg van Sneller het weer op te pakken en creëren een aantal kansen. In de 25e minuut wordt de moeilijk te passeren keeper van Zenderen Vooruit dan toch gepasseerd waardoor de aansluitingstreffer wordt gemaakt.

In de tweede helft heeft Sneller niks op zijn jongens aan te merken. Ze doen eigenlijk alles goed, maar krijgen de bal niet in het net. De kansen die gecreëerd worden, worden gestopt door de ijzersterke keeper van de tegenpartij. Sneller: ‘De tweede helft hebben ze er echt alles aan gedaan, maar die eerste tien minuten nekken ons gewoon. Er had gewoon meer ingezeten’.

Volgende week staat de streekderby tegen s.v. Raalte op het programma. Sneller spreekt van een mooie partij voor beide ploegen. Ze staan dicht bij elkaar op de ranglijst waardoor het beslissend kan zijn voor het verloop van de competitie en de eindstand op de ranglijst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.