nationale open jeugd kampioenschappen in lemelerveld

Zaterdag vinden de halve finales voor de NOJK plaats op Sportpark Heidepark te Lemelerveld. De NOJK is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Deelname staat open voor alle verenigingen. Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Vaak doen jeugdspelers mee die al uitkomen in seniorencompetities en de landelijke divisies.

De tien meisjes A en acht meisjes CMV teams die zich hebben weten te plaatsen voor deze halve finale gaan in een onderlinge strijd bepalen welke teams er door mogen naar de hele finale.

Wil je topklasse jeugdvolleybal zien kom dan zaterdag kijken in Lemelerveld en moedig de A meisjes van de Bevers aan. Entree is vrij toegankelijk. De meiden uit Lemelerveld spelen om 9:45 uur tegen Ecare Apollo 8, 12:00 uur tegen Tornado Geesteren, 14:00 uur tegen Impala, 16:00 uur tegen Taurus en om 17:15 is de kruisfinale.

Foto’s: Martin Zwakenberg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.