Home / archiefcentraal / n35 dicht na ernstig ongeluk bij zwolle

n35 dicht na ernstig ongeluk bij zwolle

Bij een ongeluk op de N35 tussen Zwolle en Heino zijn dinsdag twee personen gewond geraakt. Een auto knalde op en vrachtwagen die vanaf tankstation Argos de weg op wilde draaien. De chauffeur zag de auto vermoedelijk over het hoofd.

De N35 was enkele uren afgesloten voor het verkeer. In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen omdat één van de inzittenden van de auto zwaargewond zou zijn geraakt. Uiteindelijk zijn beide slachtoffers met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De foto’s zijn van Pascal Pellikaan.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.