Home / archiefcentraal / muziek recht in het hart door vonder en bloom

muziek recht in het hart door vonder en bloom

Theater podium Heino opent op vrijdag 12 februari haar deuren voor vrouwelijk duo Vonder en Bloom. Nina Ebbenhout (zang/piano) en Caroline Ouwendijk (zang/gitaar) kwamen elkaar in de tram tegen en sindsdien spelen ze samen prachtige Engelstalige nummers.
Beide dames wilden meedoen aan een talentenjacht en beide dames zaten met een instrument in dezelfde tram op weg naar dezelfde talentenjacht. Niet iedereen in de tram had een instrument bij zich, en een gespreksonderwerp was gevonden. Wat zich toen niet had kunnen voorspellen, is dat Nina en Caroline enkele jaren later 3 albums verder zijn. In de tussentijd woonden ze samen in New York waar ze hun laatste album ‘Follow You Back Home’ maakten en waren ze te horen in een Rivella reclame. De talentvolle dames spelen in Heino de sfeervolle voorstelling ‘Home again’. Kom de magie van Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk ontdekken!

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 12 februari om 20.30 uur in THEATER Podium Heino. Kaarten kosten € 12,50 en kunnen gekocht worden op www.podiumheino.nl, bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.