Home / archiefcentraal / mrsa bacterie woonzorglocatie sint willibrord

mrsa bacterie woonzorglocatie sint willibrord

In de woonzorglocatie Sint Willibrord van Carinova op de Boskamp is de MRSA-bacterie aangetroffen bij twee cliënten en drie medewerkers. De MRSA bacterie is niet gevaarlijk voor gezonde mensen. Bij mensen met een verminderde weerstand kan de bacterie Infecties veroorzaken

Carinova heeft het Infectie Preventie team ingezet om de bestaande protocollen goed uit te voeren. Bij het geven van de dagelijkse zorg en behandeling worden juiste maatregelen getroffen, zoals het dragen van beschermende kleding, om verspreiding te voorkomen. Cliënten en medewerkers zijn geïnformeerd.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.