Home / archiefcentraal / meubelstoffeerderij van bussel breidt collectie verder uit

meubelstoffeerderij van bussel breidt collectie verder uit

Onlangs is er weer een aanvulling gedaan in de collectie meubelstoffen van meubelstoffeerderij van Bussel in Holten. Ditmaal is de collectie van het merk ‘Kobe’ aan het assortiment toegevoegd. ‘Kobe, Interior Design’, een wereldwijd merk van Kobefab International B.V., omvat onder andere een uitgebreide collectie meubelstoffen. Alle medewerkers hebben een unieke passie voor stoffen waarbij innovatie en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel staan.

Al meer dan 35 jaar speelt Kobe een belangrijke rol in de interieur-, design- en lifestylebranche. De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Hun producten worden wereldwijd in meer dan vijftig landen gedistribueerd, door professionals en eindgebruikers gebruikt en in hoge mate gewaardeerd.

“Om plaats te maken voor deze collectie hebben we in de winkel de afdeling Meubelstofferen een geheel nieuwe plek gegeven met meer ruimte en licht om de klanten beter te kunnen adviseren.” Naast het merk Kobe blijft Van Bussel ook de bestaande collectie voeren. De bestaande collectie omvat meubelstoffen en/of leer van de de merken Jab, Carlucci, Chivasso, Switch, Keymer, Höpke, Joop, Clochard, Lancier, Mercis, Van Leeuwen, Wildeman, Ohman, Buvetex, Mobus.

“Voor het stofferen van alle meubelen, klassiek of modern, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor het stofferen van de caravan, camper, boot, vliegtuig, auto, vrachtauto en projecten.”

Voor meer informatie of prijsopgaves kun je kijken op www.gvanbussel.nl. Woning –en Meubelstoffeerderij van Bussel, Burgemeester van der Borchstraat 47, 7451 CG in Holten. Telefoon: (0548) 361235, e-mail: info@gvanbussel.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.