meubelstoffeerderij van bussel breidt collectie verder uit

Onlangs is er weer een aanvulling gedaan in de collectie meubelstoffen van meubelstoffeerderij van Bussel in Holten. Ditmaal is de collectie van het merk ‘Kobe’ aan het assortiment toegevoegd. ‘Kobe, Interior Design’, een wereldwijd merk van Kobefab International B.V., omvat onder andere een uitgebreide collectie meubelstoffen. Alle medewerkers hebben een unieke passie voor stoffen waarbij innovatie en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel staan.

Al meer dan 35 jaar speelt Kobe een belangrijke rol in de interieur-, design- en lifestylebranche. De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Hun producten worden wereldwijd in meer dan vijftig landen gedistribueerd, door professionals en eindgebruikers gebruikt en in hoge mate gewaardeerd.

“Om plaats te maken voor deze collectie hebben we in de winkel de afdeling Meubelstofferen een geheel nieuwe plek gegeven met meer ruimte en licht om de klanten beter te kunnen adviseren.” Naast het merk Kobe blijft Van Bussel ook de bestaande collectie voeren. De bestaande collectie omvat meubelstoffen en/of leer van de de merken Jab, Carlucci, Chivasso, Switch, Keymer, Höpke, Joop, Clochard, Lancier, Mercis, Van Leeuwen, Wildeman, Ohman, Buvetex, Mobus.

“Voor het stofferen van alle meubelen, klassiek of modern, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor het stofferen van de caravan, camper, boot, vliegtuig, auto, vrachtauto en projecten.”

Voor meer informatie of prijsopgaves kun je kijken op staging2.gvanbussel.nl. Woning –en Meubelstoffeerderij van Bussel, Burgemeester van der Borchstraat 47, 7451 CG in Holten. Telefoon: (0548) 361235, e-mail: info@gvanbussel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.