Home / archiefcentraal / meike en sam winnen kwartfinale voorleeswedstrijd

meike en sam winnen kwartfinale voorleeswedstrijd

Meike Bekkink en Sam Kotteman hebben woensdag de kwartfinale van de Nationale voorleeswedstrijd in Raalte gewonnen. Meike, van de Springplank in Heino, las voor uit Blauwe plekken van Anke de Vries en Sam, van st. Bernadette in Heeten, las voor uit Heksen van Roald Dahl.

Alle school-voorleeskampioenen van Raalter basisscholen streden woensdag om door te mogen naar de halve finale die zal plaatsvinden in Olst op 9 maart. De jury, bestaande uit Frank Niens, Karin de Graaff, Anneke Grit en Frank den Breejen, had flink tijd nodig voor hun juryberaad. In deze tijd hield Rens Turk, de presentator, bekend van RTVRaalte, de zaal bezig met een pauze-programma. Elk groepje van de aanwezige scholen schreef een kort verhaal, las dat voor, en de winnaars mogen hun verhaal in het radioprogramma van Rens komen voorlezen! Dit werd héél serieus genomen en we hoorden de meest fantastisch verhalen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.