markespelers spelen de gouden piraat in herxen

De Markespelers spelen dit jaar een avondvullend blijspel in twee bedrijven. Dat doen zij op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari in Dorpshuis de Herxermarke in Wijhe. De zaal is vanaf 19.30 uur open en om 20.00 uur begint de voorstelling. Entree bedraagt 6,50 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 3,50 euro per persoon. De toneelspelers stuurden ons een aankondiging.

‘De Gouden Piraat’, geschreven door Vern Harden en in het Nederlands bewerkt door Aris Bremer. De regie is in handen van Alie Grootenhuis.

Ook dit jaar zijn er enkele wisselingen binnen de spelersgroep. Helaas viel een van onze vaste spelers, Ruud de Groot, uit door ziekte. Er is gelijk een zoektocht gestart naar een vervanger, en deze is gevonden in Wim Dekker, een van de oudspelers, die hiermee zijn rentree maakt.

Deze ongelofelijk gezellige groep spelers heeft de afgelopen maanden hard gestudeerd (en heel veel gelachen) om zich het stuk eigen te maken en dit met veel gevoel voor humor en timing op 19 en 20 februari a.s. voor het voetlicht te brengen.

Korte inhoud van het stuk:
In het pension van Harriët van Harte verblijven een aantal zeer excentrieke gasten. Richard een schrijver/dichter die nog nooit wat heeft geschreven, Martha die het liefst zo ziek mogelijk is, Imme die gezichten beschildert en Gloria een dame die dieren opzet… Kortom genoeg te beleven. Maar als er nieuwe gasten verschijnen, die vastbesloten zijn om de schat van de gouden piraat op te graven, wordt het nog veel interessanter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.