marienheem start goed na de winterstop

‘Een lekker begin zo na de winterstop’ aldus trainer Sander Brinkman van Mariënheem. Brinkman kampte voor de winterstop met veel blessureleed binnen zijn team. Bijna alle spelers zijn weer fit om te spelen, maar missen nog het wedstrijdritme. Door het slechte weer is er weinig tot geen gelegenheid geweest tot oefenduels. Dit was vooral het eerste half uur van de wedstrijd goed te merken. Brinkman: ‘Het eerste half uur was echt duidelijk voor Bornerbroek en waren wij de onderliggende partij’. De kansen die Bornerbroek kreeg werden niet verzilverd. Na een half uur spelen kwam de ploeg uit Mariënheem eindelijk in het gewenste ritme. Dit resulteerde in de 43e minuut in de 1-0 voorsprong door een mooi doelpunt van Jesper Vloedgraven. Vlak voor het rustsignaal krijgt Mariënheem nog een dot van een kans om de voorsprong uit te bouwen naar 2-0. De ploeg van trainer Brinkman weet deze kans niet te verzilveren.

In de tweede helft was Mariënheem de bovenliggende partij volgens trainer Brinkman. Toch weten de gasten na 70 minuten voetballen de 1-1 te scoren. Brinkman: ’Bornerbroek is echt een counterploeg met een aantal gevaarlijke spitsen. Zij maakten een goede goal waardoor de 1-1 op het bord kwam’. Mariënheem reageert vijf minuten later op de gelijkmaker door de 2-1 binnen te schieten. In de 76e minuut Niels van Schooten het doel te vinden. Tien minuten later beslist Tom Schutte de wedstrijd met de 3-1. Bornerbroek geeft echter de strijd nog niet op en weet in de 90e minuut de 3-2 op het scorebord te krijgen. Dit blijkt uiteindelijk ook de eindstand te zijn.

Brinkman is niet tevreden over het vertoonde spel van zijn team, maar wijdt dit aan het wedstrijdritme dat nog bij een groot deel van zijn team ontbreekt. Hij is uiteraard erg blij met de behaalde punten. Door deze overwinning weet Mariënheem weer iets uit te lopen op de ploeg uit Bornerbroek en staat nu vier punten boven Bornerbroek. De Mariënhemers kunnen weer naar boven beginnen te kijken en kruipen dichterbij Langeveen dat direct boven hen staat.

Volgende week heeft de ploeg uit Mariënheem geen wedstrijd op het programma. Zondag 6 maart staat de uitwedstrijd tegen v.v. Vilsteren op de agenda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.