Home / archiefcentraal / luc alferink wint klaverjastoernooi broekland

luc alferink wint klaverjastoernooi broekland

“Ondanks het teruglopende aantal deelnemers (44 dit jaar), blijft het gezellig tijdens het klaverjastoernooi in Broekland. Er werd volop gestreden om de mooie vlees pakketten. En de mooie wisselbeker. Ook werd dit jaar afscheid genomen van onze steun en toeverlaat Willy Kappert. Na dertig jaar trouwe dienst als organisator tijdens het klaverjastoermooi, waarvan dertien jaar voor café Spekschate en de laatste zeventien jaar voor de Hoppe, houdt hij het voor gezien”, laat Noëlle Broekhof weten.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.