loeihard satirisch cabaret door andre manuel

André Manuel – Het geval apart (reprise)
Niets en niemand ontziende beuk cabaret afleveren bij het HOFtheater, dat is wat onderbuik spreker André Manuel op vrijdag 12 februari komt doen. De cabaretier staat al 25 jaar bekend als bikkelharde satiricus. Al zet hij zijn redes zo neer dat de conclusie van de Volkskrant onderstreept kan worden: ‘André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.’ Hij doet niet aan discriminatie, bij André ontkomt juist niemand aan zijn harde grappen en beledigingen. Vrijheid van meningsuiting betekent voor Manuel dan ook de vrijheid om iedereen tot op het bot te beledigen. Het koningshuis, artiesten die hun dodelijk ziekte inzetten hun carrière nieuw leven in te blazen, negers, maar vooral joden, moslims en christenen van alle richtingen en ook de politiek ontkomt niet aan André. Zo schreef hij onlangs in zijn column voor de theaterkrant van het HOFtheater; ‘De neo-liberale keuze om alleen nog maar ruimte te bieden aan cultuur die een economische meerwaarde heeft zorgt voor een enorme verschraling. (…) Als er geen bloeiend cultureel leven is om te verdedigen, waarom zou je dan in godsnaam ten oorlog gaan. Waarvan akte.’ De toon is gezet…

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 12 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00.

Kampman & Co – Dikkop +
Op zaterdag 13 februari brengt Herman Kampman samen met zijn ‘Co’ Jan Niewold en Peter Deiman humor, ernst, diepgang maar ook relativering in het Sallands dialect. De drie heren nemen het publiek door middel van conferences en muziek mee naar plekken en voorvallen in de regio, zoals het bevolkingsonderzoek en autopech. De actualiteiten uit Salland komen aan bod; hoe gaat het met de liefde, met opoe en de hekel aan bejaarden? Daarnaast worden de hoogtepunten uit ‘Doe Normaal Dikkop’ niet vergeten.
Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 13 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,00.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.