Home / archiefcentraal / levenslang dijk verbod voor jongen 17

levenslang dijk verbod voor jongen 17

De jongen gaf op het moment van fouilleren snel iets aan zijn vriend. Dit werd door één van de portiers gezien. De jongen en de drugs werden meegenomen naar een aparte ruimte. Daar verklaarde de jongen dat de drugs van hem waren en dat hij bang was dat ze het tijdens de fouillering zouden worden ontdekt.

De jongen gaf aan dat het mephedrone was, vergelijkbaar met speed en XTC. De politie werd gewaarschuwd en de jongen werd aan hen overgedragen. Omdat hij minderjarig is, werden zijn ouders in kennis gesteld.

De andere knaap mocht wel gewoon naar binnen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.