lettele blijft het goed doen handbal

Lettele heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. In de derby tegen Plus Severijn Heeten waren de dames veel sterker en wonnen dan ook verdiend met 35-26.

“In een goed gevulde sporthal de Uutvlog kwam buurgenoot Heeten op bezoek. Dat de Lettelse dames een prima serie wedstrijden HEBBEN neergezet is natuurlijk niemand ontgaan. Maar als een buurgenoot op bezoek komt weet je het maar nooit.

De start van Lettele was voortvarend, echter de eerste kansen werden om zeep geholpen en Heeten opende de score. Tot 5-5 ging de strijd gelijk op en kwam Heeten op voorsprong, 5-6. Daarna was het de beurt aan de aanval van Lettele en er werd met gemak gescoord. Verdedigend klopte het niet helemaal en Heeten kon redelijk gemakkelijk bijblijven, 10-10. Weer een voorsprong voor Lettele en evenzo kwam Heeten terug, 13-12. Bij rust was er wel een voorsprong van 17-14, maar nog geenszins zeker dat de overwinning in Lettele zou blijven.

Dan als zo vaak komt de tweede helft. Met goed aanvalsspel werd de voorsprong opgebouwd en een voorsprong van 29-20 neergezet. De strijd was beslsit en rustig kon de wedstrijd uitgespeeld worden tot uiteindelijk nog een ruime overwinning van 35-26.”

Doelpunten Lettele:

Tessa 8x, Milou 5x, Suzan 4x, Ilse, Maartje, IngeEen Anouk Z 3x, Jolien, Maaike en Cindy 2x.

 

Bron: http://staging2.hvlettele.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.