lemelerveld lijdt pijnlijke nederlaag

In de 3e klasse B heeft Lemelerveld een pijnlijke nederlaag geleden. Thuis werd er met 1-2 verloren van Brummen, dat bij aanvang van de wedstrijd nog laatste stond. Bij de rust was het al 0-2 voor de gasten, Jordy Lugtenberg kon namens de thuisploeg in de tweede helft de eer redden.

Trainer Edwin Duim was na de wedstrijd niet bereikbaar voor commentaar.

Ondanks de nederlaag heeft Lemelerveld wel een negatieve reeks weten te doorbreken. In de laatste 3 competitiewedstrijden kreeg de ploeg van Duim namelijk telkens minstens 3 tegentreffers te verwerken. De eerstvolgende competitiewedstrijd speelt Lemelerveld op zondag 28 februari uit tegen SV Colmschate. Aanvang is om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.