Home / archiefcentraal / ledenvergadering ouderenvereniging in annahuis

ledenvergadering ouderenvereniging in annahuis

De Ouderenvereniging Raalte-Heino van de Nieuwe Bond voor Ouderen Nederland houdt dinsdag 23 februari om 19.30 haar jaarlijkse ledenvergadering. Hierin zullen de jaarstukken worden doorgenomen, tevens zal een bestuursverkiezing plaatsvinden. Na de pauze zullen enkele films worden vertoond.

De film ‘Glas’ van Bert Haanstra geproduceerd in 1958. Daarnaast zal de film ‘Nederland’ ook van Bert Haanstra worden vertoond. Hierbij heeft Haanstra Nederland vanuit de lucht gefilmd. Deze ledenvergadering vindt plaats in het Annahuis aan de Domineeskamp in Raalte.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.