ledenraadpleging sociaal plan nagel in raalte

Vakbond CNV en FNV bespreken morgen het sociaal plan voor het personeel van Nagel Nederland in Raalte. Het transportbedrijf kondigde eind vorige maand het ontslag aan van 39 chauffeurs. Dat meldt RTV Oost.

Directie en vakbonden FNV en CNV zijn al bijna een maand met elkaar in gesprek over een sociaal plan voor de getroffen werknemers. Ruim een week geleden werd een akkoord bereikt over dat sociaal plan.

Het principeakkoord wordt morgen ter goedkeuring voorgelegd aan de leden. Als de leden instemmen wordt het akkoord definitief. Ook wordt er een presentatie gegeven over een van werk-naar-werk-traject van het Sectorinstituut Transport&Logistiek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.