kwiek wil fit nacompetitie in en herstelt in zwembad

“We moeten nog tegen de nummer 1 (VOC) en nummer 2 (Quintus) in de competitie”, vertelt Monique Swartjes, trainster van Klink Nijland/Kwiek dames 1. “Daarna spelen we nacompetitie. Om zo fit mogelijk te starten, hebben we besloten om de komende twee weken één baltraining te vervangen voor aquaspinning. Zo kunnen de dames actief herstellen van kleine blessures. En bovendien is het goed om te wisselen van manier van bewegen en tak van sport.”

De meiden vinden het allemaal heel leuk en zijn erg blij dat Sportbedrijf Raalte mee wilde werken om de dames optimaal de nacompetitie in te laten gaan. Johan Wolff maakte foto’s van de eerste hersteltraining.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.