kruising bij spoor raalte op de schop

Duizenden fietsers en automobilisten passeren dagelijks dit drukke en onoverzichtelijke kruispunt. Een aanrijding in 2014, waarbij een fietser ernstig gewond raakte, was aanleiding voor een onderzoek naar de verkeersveiligheid. Verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng heeft de knelpunten/aandachtspunten in de huidige situatie in beeld gebracht en er wordt een aantal maatregelen voorgesteld om op korte termijn de verkeersveiligheid voor de fietser te verbeteren.

De gemeente vraagt gebruikers van dit drukke kruispunt om mee te denken. Wethouder Wout Wagenmans: “We hebben er vertrouwen in dat we met deze maatregelen de verkeersveiligheid op korte termijn kunnen verbeteren. Toch willen we inwoners die dit kruispunt dagelijks of vaak passeren vragen of ze met ons mee willen denken. Misschien zien wij belangrijke dingen over het hoofd op hebben ze waardevolle aanvullingen of suggesties op de maatregelen. Die horen wij graag Inwoners kunnen daarvoor de enquête op onze website in te vullen.”

Alle maatregelen vind je op http://staging2.raalte.nl/voorgestelde-maatregelen. In onderstaand filmpje legt wethouder Wagenmans ook nog even uit wat de plannen zijn.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/oXXqjEvkms4″]

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.