krokusconcert in willibrordkerk boskamp

In de afgelopen winter heeft er geen echt kerstconcert plaatsgevonden in de Boskampse H. Willibrordkerk en daarom is besloten om eens een andersoortig concert te organiseren. Een krokusconcert met een optreden van de koninklijke muziekvereniging Apollo uit Olst, samen met het Olster koor Nobiz. De Stichting Vrienden Boskampse Willibrordkerk stuurde een aankondiging.

Al bijna honderdtwintig jaar is Apollo het gezellige fanfare-orkest uit de gemeente Olst-Wijhe met zo’n dertig muzikanten tussen de tien en tachtig jaar. Zangkoor Nobiz is een gemengd koor uit Olst en toegankelijk voor iedereen die zin heeft in zingen. Nobiz heeft momenteel bijna 50 leden en heeft een breed repertoire tussen Bach en de Beatles. Bij Nobiz zingen is een avondje teamsport, waarbij ook veel gelachen wordt. Kom gerust een keer luisteren of meezingen op hun vaste oefenavond, op woensdag van 20 tot 22 uur in het Holstohus. Hier repeteert ook Apollo en wel op donderdagavond vanaf 19.30 uur en ook daar bent u van harte welkom.

Het krokusconcert, waar u beiden kunt beluisteren, wordt gehouden op zondagmiddag 21 februari en begint om 15.00 uur. De Boskampse kerk is open vanaf 14.30 uur. Gezien de tijd van het jaar (eind februari) is gekozen voor een krokusconcert. Immers de krokusjes komen rond deze tijd weer boven de grond, ongeacht of het nog bijna winter is of al volop voorjaar. De overgang van winter naar voorjaar maakt de mensen steeds weer blij en dat gevoel willen de uitvoerenden van dit concert graag aan de bezoekers overbrengen.

Apollo staat onder leiding van Johan Wensink en Nobiz staat onder de muzikale leiding van Henny Zuiderwijk en pianist Peter Mulock Houwer. Zij zullen er alles aan doen om u te laten genieten van hun optreden. Het belooft een vrolijk concert te worden, wat u niet mag missen. Toegang is vrij, maar na afloop wordt uw gift gevraagd voor de bestrijding van de onkosten, die helaas steeds verder oplopen. In de pauze is er koffie en thee te verkrijgen. Wij rekenen op u, breng familie, vrienden en bekenden mee!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.