Korfballers van D’Ommerdieck winnen met overmacht

D’Ommerdieck ontving Amicitia 4 uit Vriezenveen in Sporthal de Spil. D’Ommerdieck stond op de vierde plaats in de poule en Amicitia op de tweede plek.

D’Ommerdieck startte fanatiek met aanvallen via Martin Alteveer, Nienke Rijkeboer, Gerja Eykenaar en Jasper Ekkelenkamp. Al na zes minuten was de stand 2-0, ondanks een gemiste strafworp en een gemiste vrije worp. Ook de tweede aanval werd succesvol afgerond en dat resulteerde in de 4-0. In dit vak stonden Robert Batterink, Agnes Compagner, Astrid Aalbers en Jasper Batterink.

Er werd weer van vak gewisseld. Gerja Eykenaar, die vrij kon schieten, maakte haar derde doelpunt en Martin Alteveer verzilverde een strafworp: 6-0. Daarna was het tweede aanvalsvak weer aan de beurt. Agnes Compagner schoot tweemaal achter elkaar raak. Na de 9-0 wist Amicitia het eerste doelpunt te maken. Beide teams gingen rusten met een 10-1 tussenstand.

Na de rust wisselde Stefan van Veldhuizen met Martin Alteveer. Amicitia kwam vol goede moed uit de kleedkamer en begon fanatiek aan de wedstrijd, maar eerst wist Robert Batterink te scoren. Daarna wist Amicitia de korf te vinden en werd de tussenstand naar 11-4 gebracht.

D’Ommerdieck zette weer goede aanvallen. De eindstand was 17-4. Door deze overwinning staat D’Ommerdieck nu bovenaan. Op zaterdag 19 januari speelt D’Ommerdieck in Bergentheim tegen KIOS’45 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.