koperen feest bij kokkie bikes in lemelerveld

“Goh, ja, al weer twaalfeneenhalf jaar. Het gaat wel snel, hoor!” Vincent Kok glimt van oor tot oor. “En het gaat goed met ons. Ik mag wel zeggen dat we de laatste jaren explosief gegroeid zijn. Maar in mijn hart zal ik altijd gewoon fietsenmaker blijven. Bandjes van een omafiets plakken… ook mooi en nauwkeurig werk.” Aanstaande vrijdag en zaterdag wordt het jubileum gevierd met een spectaculaire actie: alles in de winkel 12½ procent korting. Met daarbij ook nog koffie, een gebakje en een cadeautje. Toch maar even gaan kijken, nietwaar?

Vincent lijkt wel een beetje beduusd van het succes van zijn onderneming: in augustus 2003 begin je in de Dorpsstraat een éénmans- fietsenzaak op 28 m² en in februari 2016 zit je op 450 m² met vijftien mensen, inclusief parttimers, en dan ook nog uitgesproken in het pand waar je als “broekie” het vak leerde van Gait Stappenbelt. Bredero zei al:” Het kan verkeren…!”

Vincent en zijn mensen staan, als het ware, dag en nacht klaar om je te helpen. En je kunt voor alles bij hen terecht: van racefiets tot mountainbike, van elektrische- tot omafiets. Ook aanverwante zaken zijn er te kust en te keur: kleding, uitrusting, onderdelen, accessoires, zeg ’t maar… Digitaal bestellen? Geen probleem. Ga naar de webshop en kies uit.

Metingsysteem
Vincent is zeer te spreken over het fietsmetingsysteem dat hij aanbiedt. Daarvoor heeft ‘Kokkie’ twee opgeleide mensen en een sporttherapeut in huis. De optimale positie op een fiets is immers een voorwaarde voor het genot ervan. Kort samengevat wordt de fiets aangepast aan de berijder. Er wordt niet alleen gekeken naar de lengte van de verschillende lichaamsdelen, zoals vroeger, maar ook naar de ideale ‘zit’ op de fiets. Wetenschappelijke resultaten vormen de grondslag van de meting, die geschikt is voor iedereen die plezier wil beleven aan het fietsen. En wie wil dat nou niet? “Dit metingsysteem, BG- Fit genaamd, werkt perfect”, vertelt Vincent.

Bij KokkieBikes zijn gediplomeerde werknemers in dienst, specialisten die regelmatig bijgeschoold worden en zodoende op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. “Uitbreiden is geen must”, voegt hij eraan toe, “ Groot worden is geen kunst, maar groot blijven wel. We zien wel wat de toekomst ons brengt.” Lekker nuchter, maar toch ook wel een beetje trots op wat hij tot nu toe bereikt heeft. “We hebben een ruime en goed geoutilleerde werkplaats waar we alles repareren wat wielen heeft, desnoods een kruiwagen. Voor ons geen probleem.”

KokkieBikes: een begrip in de regio en tot ver daarbuiten door datgene te doen wat wat hun slogan belooft: ‘KokkieBikes…. nèt een tandje beter!’

Kerkstraat 31a
8151 AP Lemelerveld
tel. 0572 – 37 37 73
info@kokkiebikes.nl
staging2.kokkiebikes.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.