kom naar marle voor de buurtschouw

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Bert van de Streek van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra en Bep Koekkoek van Communicatie. Ook zijn vertegenwoordigers aanwezig van Plaatselijk Belang Marle en de politie.

Belangstellenden kunnen van tevoren klachten of opmerkingen doorgeven aan Plaatselijk Belang Marle of de gemeente t.a.v. Bep Koekkoek via mailadres b.koekkoek@olst-wijhe.nl. Inwoners hoeven natuurlijk niet op een buurtschouw te wachten om een klacht of melding door te geven. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570 of via de website van de gemeente staging2.olst-wijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.