Home / archiefcentraal / kom intouchables kijken in filmhuis heino

kom intouchables kijken in filmhuis heino

In het Filmhuis van Heino aan de Marktstraat 7 (Dorpshuus Heino) kun je op vrijdag 12 februari de film Intouchables. De film begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. De entree bedraagt 6 euro, kaartjes kun je reserveren via filmhuis@dorpshuusheino.nl

Als gevolg van een ongeval tijdens het paragliding moet Philippe, een rijke aristocraat, op zoek naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt. Kortom, de minst geschikte persoon voor de job. Samen zullen ze een middenweg moeten vinden tussen Vivaldi en Earth Wind and Fire, tussen het kostuum en het trainingspak…

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.