Home / archiefcentraal / kom in beweging in de hartkamp

kom in beweging in de hartkamp

Uit onderzoek blijkt dat naarmate we ouder worden we steeds minder gaan bewegen. En dat is niet zo goed voor uw gezondheid. Door te bewegen vertraagt het proces van ouder worden en blijft u langer vitaal. Bewegen geeft energie en het is goed voor de geest.

Bij deze start gaat de Edwin van der Sar Foundation een beweegteam begeleiden. Een afwisselende les in een leuke gemengde groep voor ouderen, waarin u onder deskundige begeleiding, in uw eigen tempo werkt aan spier- en conditietraining. Samen met vrijwilligers zal de groep voor ouderen uit de buurt verder op elke woensdagochtend komen bewegen om fit te blijven, maar vooral ook om plezier te hebben. Na afloop kan men gezellig napraten en koffie of thee drinken in het Grand café van De Hartkamp.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u mailen naar: VrijwilligersCentraalHart@Carinova.nl. Deelnemers kunnen twee keer op proef deelnemen, daarna kan men een strippenkaart voor tien deelnames kopen voor 10 euro.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.