Home / archiefcentraal / koffie met krant in het holstohus

koffie met krant in het holstohus

Elke donderdag kun je in De Brasserie in het Holstohus van 10.30 tot 11.30 uur aanschuiven voor Koffie en Krant. Koffie met de Krant is een uitgelezen manier om samen met andere mensen de kranten door te nemen en samen over bijzonder, interessant en vooral leuk nieuws te praten en te discussiëren onder genot van koffie/ thee met iets lekkers.

De kosten bedragen 5 euro per keer. De kranten zijn beschikbaar en je krijgt twee kopjes koffie/ thee met iets lekkers. De eerste keer is op donderdag 25 februari. Voor meer informatie kun je terecht bij Marieke Korterik via m.korterik@uthuus.nl of 0570-683939.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.