klinkende overwinning voor overwetering

Overwetering heeft in de thuiswedstrijd tegen Beekbergen een klinkende 5-1 overwinning behaald. Bij rust was het al 4-1 door doelpunten van Bram van Bessen, Jordy Weijland, Jelle Luckassen en een eigen doelpunt van Beekbergen. In de tweede helft maakte Mohammed Kifeta de laatste treffer. Door de overwinning heeft Overwetering de derde positie in de klasse 3B steviger in handen gekregen. De achterstand op koploper SV Colmschate is 3 punten, terwijl nummer 2 Columbia een voorsprong van 1 punt heeft.

Robert Slinkman, de trainer van Overwetering, vond de overwinning zeker niet geflatteerd. “Er had nog wel wat meer bij gekund, zeker omdat we in de eerste helft al vier doelpunten scoren. In de tweede helft hebben we de spelers met kleine pijntjes wat gespaard en de teugels meer laten vieren. Maar we waren zeker heer en meester. We hadden de dubbele cijfers kunnen halen, maar je moet een keer tevreden zijn.” Beekbergen was gedurende de hele wedstrijd niet bij machte om het Overwetering lastig te maken. “Zelfs de trainer van Beekbergen vond dat ze waren overklast”, aldus Slinkman.

Het is voor Overwetering nu zaak om de druk op de twee bovenste ploegen zo hoog mogelijk kunnen houden. Daar zouden ze zelf, weliswaar ongewild, voor kunnen zorgen door onderling gelijk te spelen. Overwetering moet dan zelf thuis nog weten te winnen van Heeten, dat twaalfde staat. De wedstrijd begint zondag 6 maart om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.