klink nijland kwiek verliest met ruim verschil van quintus

Klink Nijland Kwiek heeft met 14-36 verloren van Virto/Quintus. Klink Nijland Kwiek speelde vanavond haar laatste wedstrijd  van het seizoen. In een vol sporthal Tijenraan speelt  de ploeg uit Raalter tegen Virto/Quintus. De Raalter ploeg eindigt in de reguliere competitie op een elfde plek en zal gaan strijden in de degradatiepoule om niet te gaan degraderen. Dat was al voor de wedstrijd duidelijk. Vanavond kon de ploeg zich nog een laatste zich tonen voor het eigen publiek en met een goed gevoel de nacompetitie ingaan . Dat bleek helaas al snel ijdele hoop. Klink Nijland Kwiek begon de wedstrijd heel slecht en liepen al snel achter de feiten aan. Vooral aanvallend kon de team niks inbrengen. Na een kwartier spelen stond het 2-10 voor Quintus. In het vervolg van de eerste helft werd het scoreverloop niet echt anders. Klink Nijland Kwiek kwam steeds verder achter te staan en ging de rust in met 5-18.

In de tweede helft was het beeld niet veel anders. De ploeg van Monique Swartjes en Henk Woudstra kwamen maar niet aan het handballen en werden eigenlijk gewoon weggespeeld door quintus.  Aanvallend lukte er bij de Raalter ploeg maar weinig, Want na drie kwartier spelen had Kwiek Nijland kwiek maar 7 doelpunten gemaakt tegen 28 van Quintus. In het laatste kwartier bleef het redelijk gelijk opgaan, maar toen was het al lang beslist. Na zestig minuten spelen stond er op het scorebord 14-36

Johan Wolff (staging2.johanwolff.nl) maakte een fotoserie van de wedstrijd.

Zie hier een verslag van de wedstrijd:

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/VxYw8jb55AI”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.