klink nijland kwiek pakt zwaarbevochten punt

Klink Nijland Kwiek heeft zaterdagavond een punt gepakt tegen DOS. Tijdens de thuiswedstrijd in sporthal Tijenraan was de stand na zestig minuten 28-28. De Raalter ploeg behaalde sinds lange tijd weer een punt en kan terug kijken op een goede wedstrijd. In het begin van de eerste helft kwamen de dames nog niet echt op gang en liepen ze als snel achter de feiten aan. Na een kwartier spelen stond het 6-9 in het voordeel van DOS.  De equipe van Monique Swartjes en Henk Woudstra toonde al snel veerkracht en liet DOS niet verder uitlopen en gingen de rust in met 13-17. 

In de tweede helft kwamen de dames steeds beter in het spel en werd de wedstrijd steeds leuker om naar te kijken. De thuisploeg kwam langzaam weer terug en na een kwartier te hebben gespeeld in de tweede helft stond het 21-22 en was er nog van alles mogelijk. Klink Nijland Kwiek wat op dit moment elfde staat op de ranglijst speelde de rest van de wedstrijd uitstekend en wist op het laatste moment nog de gelijkmaker te maken en daarmee pakten ze sinds lange tijd weer een punt. Voor de dames is dit een enorme opsteker en een geweldige prestatie.

Zie de samenvatting en een interview Kwiek-DOS:

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/0OO4Q5_NgoQ”]

En een interview Monique Swartjes en Rob Fiege:

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/7QiVaiw95C8″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.