kiki mettler in huiskamer culture club de haere

Singer songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische popliedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. Ze laat zich graag inspireren door pop/folk artiesten en dat kun je terug horen in haar tokkeltjes.

Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling, het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Ze is nu hard aan het werken aan haar debuut EP die binnenkort uitkomt.

In 2013 won Kiki een lokale talentenjacht, daar werd haar toenmalige meidengroep ‘Four Inspiration’ geboren. Een jaar lang hebben zij samen ervaring opgedaan. In die tijd is Kiki begonnen met het schrijven van haar eigen werk en is ze nu haar ontdekkingstocht aan het voortzetten op solo gebied.

Kiki Mettler in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18.00 uur en een kaartje kost 10 euro- te reserveren via website. Voor het huiskamer concert kunt u genieten van maaltijd die wij serveren vanaf 17.00 uur voor 10 euro. De maaltijd 48 uur van te voren reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.