kijkje achter de schermen bij koos

Altijd benieuwd geweest wat er gebeurt als je jouw kindje hebt uitgezwaaid bij de kinderopvang? Hoe wordt bij het peuterwerk in de kring een thema behandeld? En wat beleeft jouw zoon of dochter tijdens de buitenschoolse opvang? Dat en meer komt voorbij tijdens de informatieavond van KOOS Kinderopvang op dinsdag 23 februari in Heeten.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Carrousel. De informatieavond bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste gedeelte wordt een film getoond over het dagelijks reilen en zeilen bij KOOS in Heeten. Er zijn recent opnamen gemaakt van kinderopvang Woelwater, peuterwerk De Wichterties en buitenschoolse opvang Tornado. Het resultaat is een leuk kijkje achter de schermen. Hoe ziet het fruitmoment eruit? Wat gebeurt er als kinderen bij school opgehaald worden? Belangstellenden krijgen het allemaal te zien.

Voor het tweede gedeelte zijn gastsprekers Marja Haarman en Lisette Veltink uitgenodigd. Deze jeugdverpleegkundigen GGD IJsselland vertellen hoe ouders op een positieve manier naar kinderen en gedrag kunnen kijken. Zo bespreken ze de items positief opvoeden, oorzaken van gedragsproblemen en omgaan met ongewenst gedrag. Verder geven de jeugdverpleegkundigen toelichting hoe men zelf de ontwikkeling van kinderen kan bevorderen. Tenslotte komen er praktische overlevingstips voor ouders aan bod. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor deze informatieavond. Aanmelden kan per mail oudercommissiekoosheeten@gmail.com of op locatie.

Informatieavond KOOS op dinsdag 23 februari. Vanaf 20.00 uur bij Carrousel, Weseperweg 10 in Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.