kids de springplank ontwerpen placemats voor dorpshuus heino

Dorpshuus Heino wil graag het hele dorp Heino bij haar activiteiten betrekken. Niet alleen door middel van activiteiten zoals lezingen, workshops, films, advies en creatieve activiteiten, maar ook door de Heinose scholen er actief bij te betrekken.

Het Dorpshuus is momenteel bezig met een opfrisbeurt van het interieur. Daarbij horen ook mooie placemats voor het horecagedeelte en wat is er nu leuker dan echte Heinose placemats? Daarom heeft het Dorpshuus aan de obs de Springplank gevraagd die placemats te ontwerpen.

En ze zijn er druk mee geweest, de kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van De Springplank. Ze hebben allemaal hun best gedaan een mooie tekening te maken die als placemat moet kunnen dienen. Er waren twee thema’s: Voeding en “In en rond Heino”.

Vorige week woensdag was het zover: De winnaars werden bekendgemaakt. Per groep kwamen de kinderen naar het Dorpshuus waar ze een glaasje ranja kregen en hoorden wie had gewonnen. De jury was erg te spreken over alle tekeningen, maar uiteindelijk kwamen de tekeningen van Tess en Noah uit groep 5, Thomas en Lola uit groep 6, Sanne en Elyze uit groep 7 en Leon en Melle uit groep 8 als beste uit de bus. Zij kregen een tegoedbon voor de film Mees Kees die binnenkort in het filmhuis draait of voor een tosti met iets te drinken in het Dorpshuus.

Deze tekeningen zijn geplastificeerd en dienen nu als placemat voor de lunch in het Dorpshuus. Elyze en Sanne: “We vonden het leuk een placemat voor het Dorpshuus te maken, we dachten van elkaar dat we zouden winnen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.