kerkbalans wesepe levert 54 612 euro op

Op maandagavond 1 februari is de actie Kerkbalans in de Protestantse Gemeente Wesepe afgesloten. Op deze avond werd traditioneel een bingo gehouden voor de vrijwilligers die de enveloppen hadden weggebracht en opgehaald in de twee actieweken daarvoor.

Om half 8 kwamen de eerste lopers de enveloppen met de toezeggingen afleveren. Veel van hen bleven om bingo te spelen en de uitslag van de eerste telling mee te maken. Het werd een erg gezellige avond met veel bijpraten en de bekende partijtjes bingo met mooie prijzen. Terwijl de lopers genoten van de gezelligheid werden in een andere kamer de toezeggingen geteld.

De kerkrentmeesters zijn heel erg tevreden met dit resultaat. De kerkrentmeesters voelen zich met dit resultaat gesterkt en gesteund door de gemeente. Alle medewerkers kijken dus terug op een zeer geslaagde Kerkbalansactie. Dank aan alle gulle gevers en natuurlijk ook aan alle vrijwilligers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.