kennismakingskorting bij massagepraktijk masashi

Eigenaresse Elly Timmermans heeft op Aruba, waar ze zo’n 4,5 jaar heeft gewoond, een aantal massageopleidingen gedaan, waaronder de opleiding klassieke massage. Terug in Nederland is ze begonnen met een driejarige opleiding voetreflexologie, wat haar bijzondere interesse heeft. Voeten laten duidelijk zien hoe het met iemand gaat. Voetreflexologie brengt op een natuurlijke manier genezing van verschillende aandoeningen en het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het werkt preventief voor het behoud van gezondheid en vitaliteit, het werkt ondersteunend bij chronische ziektes en het brengt het lichaam in balans. Daarbij heeft het een zeer ontspannend effect, zowel lichamelijk als geestelijk.

De naam Masashi verwijst naar Aruba, waar voor Elly de oorsprong van het masseren ligt. Masashi is Papiamento en het betekent ‘massage’. Bent u geïnteresseerd geraakt en heeft u behoefte aan een moment helemaal voor uzelf? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. U ontvangt bij een eerste bezoek een kennismakingskorting van 25 procent. Elly Timmermans is bereikbaar via 06-53579881. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.masashi.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.