kap bomen voor nieuw tijenraan van start

De kapwerkzaamheden beginnen aanstaande maandag 22 februari en nemen een aantal werkdagen in beslag. De gemeente gaat de kap van de bomen compenseren. Bij het ontwerp van de openbare ruimte is het uitgangspunt om nieuwe bomen ‘terug’ te planten.

De kap van de bomen is de eerste stap van het bouwrijp maken van de nieuwbouw locatie. In de periode mei-juli vervolgt de gemeente de werkzaamheden. In de zomer moet de locatie als bouwkavel geschikt zijn gemaakt. Hoofdaannemer Vaessen kan dan in september beginnen met de bouw. Dat is volgens planning. Het nieuwe Tijenraan moet in december 2017 open gaan.

Ondertussen is in de afgelopen maanden gewerkt aan het ontwerp van het gebouw. Dit doet de gemeente in overleg met het Sportbedrijf en de gebruikers. De plattegronden en gevelaanzichten van het gebouw zijn te zien op de website van het project: http://nieuwtijenraan.raalte.nl. Het ontwerptraject gaat de komende maanden verder. Het definitieve ontwerp van het gebouw moet in juni klaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.