Home / archiefcentraal / kaartverkoop stoppelhaene tijdelijk gestopt

kaartverkoop stoppelhaene tijdelijk gestopt

De kaartverkoop voor Stöppelhaene is tijdelijk gestopt. Maandag wordt er een nieuwe artiest bekend gemaakt en daarna gaat de verkoop weer verder. De kaartverkoop gaat, sinds de bekendmaking van de komst van Marco Borsato, zo hard, dat de organisatie besloten heeft een pauze in te lassen. Zo wil de organisatie van het Oogstfeest ook fans van die artiest de gelegenheid bieden om een kaartje te kopen.

Stöppelhaene kondigde vorige week donderdag aan dat Marco Borsato een anderhalf uur durende show gaat geven. Binnen twee dagen was al de helft van het aantal kaarten verkocht en vanmiddag waren er nog slechts 2000 kaarten verkrijgbaar.

Maandag 8 februari om 11.00 uur, na bekendmaking van de tweede naam, gaat de online voorverkoop verder via deze website

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.