jongste voetballende meisjes rohda raalte schrijven geschiedenis

In de competitie hebben de meiden gewonnen van alle andere teams waar alleen maar jongens in zaten. Na acht wedstrijden hadden de meisjes tien punten voorsprong op de nummer twee, SDOL F2. Op 30 januari was één wedstrijd winnen genoeg om het kampioenschap binnen te slepen, maar zo makkelijk werd het ze niet gemaakt. Ze verloren toen.

Tot zaterdag was SDOL F2 ondertussen zes punten ingelopen. Aan een gelijkspel zouden de dames genoeg hebben. Maar dat was niet genoeg. De meisjes van Rohda hebben de jongens van SDOL ingemaakt met 3-0. Rohda zegt op haar site: ”Julia, Lysanne, Djolien, Kiki, Anne, Jaylynn, Clorissa, Sterre en Babs gefeliciteerd met jullie kampioenschap!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.