jesus christ superstar in pauluskerk

Het koor In Between voert op zondag 20 maart (Palmzondag) ‘Jesus Christ Superstar’ uit in de Pauluskerk in Raalte. Aangevuld met oud-leden is er een sfeervolle bewerking van gemaakt. De uitvoering start om 16.00 uur. De kerk is open vanaf 15.30 uur.

Aansluitend is er een reünie voor leden en oud-leden van het voormalige jongerenkoor en In Between. Mocht je iemand kennen die in het verleden een bijdrage heeft geleverd aan het koor en bij de reünie aanwezig wil zijn, geef dit door via: inbetweenzingt@gmail.com 

De Pauluskerk in Raalte (onderdeel van de parochie Heilig Kruis) bestaat dit jaar vijftig jaar. Er worden, in het jaar van de barmhartigheid, diverse activiteiten georganiseerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.