jan hageman benoemd tot erelid van de pompedoers

In de onlangs gehouden algemene ledenvergadering is Jan Hageman benoemd tot erelid van deze zanggroep uit Heino. Hij heeft in 2001 het initiatief genomen om een gezelligheidskoor op te richten. In een krantenartikel uit die begintijd laat hij al weten dat hij graag projectmatig werkt, iets aanpakt, lijnen uitzet en mensen gemotiveerd houdt. Dit is hem bij De Pompedoers meer dan gelukt.

Hij heeft dit koor op de kaart gezet en de hele goede sfeer binnen de groep bewaakt. Nu, na honderden optredens, zeven buitenlandse koorreizen en vele bestuursvergaderingen, vindt Jan het tijd om anderen de kar te laten trekken en heeft in het afgelopen verenigingsjaar, na veertien jaar, zijn functie als voorzitter, neergelegd.

Het huidige bestuur vindt het meer dan verdiend om Jan nog één keer in het zonnetje te zetten. Dit heeft geresulteerd in zijn benoeming tot erelid van zanggroep De Pompedoers met de wens dat hij nog vele jaren blijft zingen bij dit koor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.