inloopavond dansgroep iesselstars

Voor het nieuwe seizoen zijn ze op zoek naar sportieve meisjes die het leuk vinden om te dansen. Vanaf een jaar of 4 kan je al bij de Iesselstars komen dansen. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen bij de dansgroep. Afgelopen jaar waren er 4 verschillende leeftijdsgroepen (minioren, junioren, jeugd en hoofdklasse). De leeftijden liggen tussen de 4 en 26 jaar!

Op maandag 7 maart a.s. organiseert de dansgroep een inloopavond in het Olster Holstohus. Tijdens deze speciale avond wordt er een warming up gedaan en wordt er zelfs een kort dansje gemaakt. Er worden diverse pasjes aangeleerd tijdens deze avond. Dit alles onder leiding van de opgeleide trainsters. Het dansen bij de dansgarde Iesselstars is een echte sport, waarbij lichaamsbeweging wordt gecombineerd met muziek en ritmegevoel.

Ook vaders en/of moeders worden uitgenodigd om te komen kijken of het allemaal goed gaat, zij worden tevens even bijgepraat over het reilen en zeilen binnen deze dansgroep. Bovendien zien zij aan het eind van deze avond ook hoe enkele dansen van het afgelopen seizoen eruit zagen. Zo krijgen ouders en de kinderen een goed idee van wat hun dochter(s) het komende jaar bij de Iesselstars gaat leren.

De inloopavond start om 18.15 uur en duurt tot ongeveer 19.15. De Iesselstars trainen op de eertse verdieping in de zaal Danshuus.

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar iesselstars@hotmail.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.