informatiebijeenkomst samenloop voor hoop raalte

SamenLoop voor Hoop Raalte houdt op maandag 22 februari een informatieavond voor teams, vrijwilligers en belangstellenden in Vital Centre Raalte. Vanaf 20.00 uur is de zaal open en om 20.30 uur begint de bijeenkomst. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt er uitleg gegeven over het evenement, beantwoordt de organisatie vragen en is die avond ter inspiratie hoe er op verschillende manieren geld ingezameld kan worden voor KWF Kankerbestrijding.

De commissie teamwerving nodigt iedereen die een team heeft of wil opgeven dan ook van harte uit voor deze bijeenkomst. De aanmelding van teams begint goed te lopen, inmiddels zijn al meer dan twintig teams aangemeld en zijn de eerste teamacties al begonnen.

SamenLoop voor Hoop is een sponsorwandelevenement van KWF Kankerbestrijding, waarbij deelnemers de strijd aangaan tegen kanker. Naast het inzamelen van geld worden de (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet. Een grote groep vrijwilligers organiseert in het weekend van 28 en 29 mei SamenLoop voor Hoop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.