Home / archiefcentraal / hooiberg live xxl verplaatst naar sportcafe

hooiberg live xxl verplaatst naar sportcafe

Wegens tegenvallende voorverkoop wordt het evenement Hooiberg Live XXL verplaatst naar het sportcafé in Olst. De line-up van de avond: Perfect Strangers en natuurlijk Spinrock met frontvrouw Sabine Uitslag. Als tegenprestatie ontvangen bezoekers, op vertoon van het kaartje, twee consumptiemunten.

Heb je nog geen kaartje, maar wil je er toch graag bij zijn? Een beperkt aantal kaarten is voor slechts 10 euro per stuk nog te koop bij Sportcafé de Hooiberg op de avond zelf. Mensen die een kaartje gekocht hebben en bij nader inzien niet willen komen, kunnen bij Sportcafé de Hooiberg tegen inlevering van het kaartje hun geld terugkrijgen.

Hooiberg Live XXL, zaterdag 20 februari 2016, Sportcafé Hooiberg, deur open vanaf 20.30 uur.

Lees ook

Grote Clubactie weer van start

REGIO – De Grote Clubactie is weer begonnen. Sinds afgelopen zaterdag verkopen leden van verenigingen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.