hooiberg live xxl verplaatst naar sportcafe

Wegens tegenvallende voorverkoop wordt het evenement Hooiberg Live XXL verplaatst naar het sportcafé in Olst. De line-up van de avond: Perfect Strangers en natuurlijk Spinrock met frontvrouw Sabine Uitslag. Als tegenprestatie ontvangen bezoekers, op vertoon van het kaartje, twee consumptiemunten.

Heb je nog geen kaartje, maar wil je er toch graag bij zijn? Een beperkt aantal kaarten is voor slechts 10 euro per stuk nog te koop bij Sportcafé de Hooiberg op de avond zelf. Mensen die een kaartje gekocht hebben en bij nader inzien niet willen komen, kunnen bij Sportcafé de Hooiberg tegen inlevering van het kaartje hun geld terugkrijgen.

Hooiberg Live XXL, zaterdag 20 februari 2016, Sportcafé Hooiberg, deur open vanaf 20.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.