Home / archiefcentraal / honderden dames genieten op ladies night welkoop en woonstudio raalte

honderden dames genieten op ladies night welkoop en woonstudio raalte

Honderden dames hebben afgelopen woensdagavond genoten van de Ladies Night van de Welkoop en Woonstudio Raalte. Het was de eerste editie, maar na het grote succes van de avond, weet de organisatie het zeker: er volgen zeker meerdere edities. “Het was een groot succes, met minimaal 500 dames over de vloer”, aldus Harrie Overgoor van de Welkoop. “Je kon zien dat iedereen genoot van wat de avond te bieden had. En de sfeer was daardoor perfect”, zegt Bas Nij Bijvank van Woonstudio Raalte.

Er waren veel bedrijven afkomstig uit Salland, die een stand in de twee winkels hadden staan. De dames lieten zich volop inspireren door wat deze standhouders te bieden hadden. Het varieerde van massages tot verzorgingsproducten en van biologische maaltijdboxen tot tuinontwerp. Daarnaast had Woonstudio Raalte een workshop Macramé planthanger maken georganiseerd en kon je bij de Welkoop bloemschikken. “Alle workshops waren bij voorhand al volgeboekt en iedereen was positief over het eindresultaat. Daar doe je het toch voor met z’n allen.”

De Welkoop had verder een tweetal modeshows gepland, waarbij de nieuwste collectie vrijetijds kleding werd getoond en er werden verse pizza’s gebakken. De pizza’s werden gebakken met deeg die bij de Welkoop te koop is. Daarnaast werd er genoten van een kruidenwijn proeverij, dat op goedkeuring van de bezoekers kon rekenen. Op deze manier werd er op een interactieve manier kennis gemaakt met de gevarieerde collectie van de Welkoop en Woonstudio Raalte.

“We mogen concluderen dat de avond perfect is verlopen en we gaan dit absoluut vaker organiseren’’ aldus Harrie Overgoor. ‘’We hopen dan iedereen weer te verwelkomen en voor diegene die niet konden komen: de volgende editie mag je absoluut niet missen. We zitten al vol met nieuwe ideeën.”

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.