Home / archiefcentraal / hogere straf voor overval op bejaarde broers wijhe

hogere straf voor overval op bejaarde broers wijhe

Het duo wordt, naast de laffe overval op de bejaarde broers, verdacht van een aantal andere, minder ernstige, feiten. De twee broers van 85 en 82 jaar, die een jaar later overleden aan koolsfomonoxide, werden geschopt, geslagen en bedreigd met een pistool en een mes. Ze werden gekneveld achtergelaten. De buit was wat geld, een sleutel en een glucosemeter.

De rechtbank veroordeelde de oudste verdachte in eerste instantie tot zes jaar cel en sprak de ander vrij. De verdachte die veroordeeld werd stelde hoger beroep in; in de zaak van de vrijgesproken verdachte ging het OM in hoger beroep.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.