het ontslaan van de trainer heeft geen enkele zin aldus marsman over demmers

Directeur van Coaches Betaald Voetbal (CBV) Gerard Marsman heeft kritiek gegeven op het ontslag van Go Ahead Eagles-trainer Dennis Demmers meldt RTV Oost.

“Er zijn een aantal manieren om zo’n ontslag netjes af te handelen”, stelt Marsman in het radioprogramma Ochtendhumeur op Radio Oost. “Een daarvan is de vraag hoe zorgvuldig er tot de conclusie is gekomen dat hij (Demmers) ontslagen moet worden. Dat vind ik niet zorgvuldig gedaan.”

Demmers werd op 22 maart aangesteld als opvolger van Foeke Booy, die door het bestuur werd ontslagen. “Demmers kreeg de kans om zijn clubje te trainen”, zegt Raaltenaar Marsman. “Nu, een jaar later, is hij de zondebok.”

Eerst de held, dan de schlemiel
Demmers werd op 1 februari de deur gewezen, al vond Marsman dat niet nodig: “Het ontslaan van de trainer heeft volgens verschillende onderzoeken geen enkele zin. Als je voetbaltrainer bent, kan je de ene dag een held zijn en de volgende dag een schlemiel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.